«Η προσπάθεια για οικονομική ανάπτυξη ξεκινάει από το μικρότερο κατάστημα και καταλήγει στην μεγαλύτερη επιχείρηση»

«Η άνθηση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας στην Αχαΐα δεν στρέφεται μόνο προς μία μικρή ομάδα επιχειρηματιών, αλλά αφορά το σύνολο ειδικά, των μικρομεσαίων επαγγελματιών και εμπόρων» σημειώνει ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, που συνεχίζει τις επαφές του με πολίτες του νομού, μιλώντας για το νέο μοντέλο πολιτικής που εκπροσωπεί και στο οποίο, οι μικρομεσαίοι αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες.

Ο κ. Κατσανιώτης, βρίσκεται καθημερινά σε εκατοντάδες επαγγελματικούς χώρους και καταστήματα, σημειώνοντας ότι με την πρόοδο που υπήρξε στα οικονομικά της χώρας και την δημιουργία πρωτογενών πλεονασμάτων, ανοίγει πλέον ο δρόμος για ανακούφιση των μικρομεσαίων, για μείωση της δυσβάστακτης φορολογίας, αλλά και για την δρομολόγηση ενός νέου σχεδίου που θα συμβάλλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας όλων των μορφών.

Ειδικεύοντας στην Αχαΐα, ο υποψήφιος Βουλευτής τονίζει:

«Η Αχαΐα διαθέτει ένα μεγάλο δυναμικό μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας πολλών μορφών. Γεωργοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις στην ύπαιθρο και σημαντικά εμπορικά κέντρα, ιδιαίτερα στην Πάτρα και το Αίγιο. Στα Καλάβρυτα, ο κτηνοτροφικός τομέας μπορεί να συνδυαστεί με τον τουριστικό. Οι παραλιακές περιοχές της Αιγιάλειας και της Δυτικής Αχαΐας, επίσης μπορούν να προσφέρουν πολλά στον τουριστικό τομέα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανάδειξη της περιοχής σε κόμβο συνδυασμένων μεταφορών μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο το εμπόριο, αλλά και νέου τύπου επιχειρήσεις στον τομέα της παροχής υπηρεσιών.

Όλες αυτές οι επιχειρήσεις που ήδη υπάρχουν, αλλά και οι νέες που θέλουμε να δημιουργηθούν, απαιτούν ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Ενώ η ανάπτυξή τους θα προέλθει από ένα συγκεκριμένο νέο σχέδιο, που θα αναδείξει την αξία της συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο και θα προσελκύσει έσοδα από άλλες περιοχές της χώρας, καθώς και από το εξωτερικό.

Η οικονομική ανάκαμψη δεν είναι κάτι γενικό και αφηρημένο. Είναι η κοινή μας προσπάθεια για προκοπή. Η προσπάθεια ξεκινάει από το μικρότερο κατάστημα της Αχαΐας και φτάνει στην μεγαλύτερη επιχείρησή της. Η ελεύθερη οικονομία έχει πολλά να προσφέρει όταν ξέρουμε πως λειτουργεί. Προέρχομαι από την ελεύθερη οικονομία, ξέρω πως λειτουργεί και μπορώ να προσφέρω. Μετά τις 25 Ιανουαρίου, με την εμπιστοσύνη και την συμπαράσταση όλων, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε το νέο σχέδιο οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας.»

a

g