Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας

15.7

Για τα ανοιχτά ζητήματα του δήμου Αιγιαλείας και τις δράσεις που μπορεί να αναλάβει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ανάπτυξή του, συζήτησαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης και ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, Ευστάθιος Θεοδωρακόπουλος, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Αίγιο. 

Ο κ. Κατσανιώτης ανέπτυξε τις προτεραιότητες που πρέπει να τεθούν στην Περιφέρεια τα επόμενα έτη και τόνισε ότι είναι αναγκαία η καλή συνεργασία δήμων και Περιφέρειας για την εφαρμογή αποτελεσματικών πολιτικών που θα χαρίσουν ευημερία στον τόπο. Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης επισήμανε ακόμη ότι είναι κρίσιμη η πολιτική που θα ακολουθηθεί σχετικά με το ΣΕΣ 2014-2020 και η ισομερής κατανομή των σχεδίων που θα υλοποιηθούν σε όλη την Περιφέρεια.

Στη συνέχεια ο κ. Κατσανιώτης συναντήθηκε με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τα προβλήματά που αντιμετωπίζουν και να ανταλλάξει απόψεις για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη χαρά να συναντώ ανθρώπους που τόλμησαν επιχειρηματικά στον τόπο μας, δίνοντας ζωή και θέσεις εργασίας στην περιοχή και οι οποίοι εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Είναι καιρός να προχωρήσουμε σε δραστικές πολιτικές τόνωσης της επιχειρηματικότητας, με εισαγωγή της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών και απλοποίηση των διαδικασιών, γιατί το μέλλον του τόπου ταυτίζεται με το επιχειρηματικό μέλλον που θα επιλέξουμε».