Κατάθεση συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Πάτρας

Κατάθεση συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Πάτρας

Ανανεωμένο σε ποσοστό που φτάνει στο 95% (υποψηφίων που κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε περιφερειακές εκλογές) και με τον μέσο όρο ηλικίας να κυμαίνεται στα 46 έτη, είναι το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέα Κατσανιώτη.

Αποτελούμενο κατά πλειοψηφία από πρόσωπα που προέρχονται από την ελεύθερη αγορά, αλλά και πρόσωπα, καταξιωμένα στον χώρο εργασίας τους στον δημόσιο τομέα, περιλαμβάνει σχεδόν το σύνολο των κοινωνικών και επαγγελματικών τάξεων και εκπροσωπεί στο σύνολό του, την αντίληψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο νέας αντίληψης για την πολιτική και την αυτοδιοίκηση, με στελέχη που θέλουν, ξέρουν και μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο ίδιος ο κ. Κατσανιώτης, με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων του συνδυασμού, ανέφερε τα εξής:

«Στον συνδυασμό μας, με επικεφαλής τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες Αχαΐας, Δημήτρη Σιαμπλή, Αιτωλοακαρνανίας, Νεκτάριο Φαρμάκη, και Ηλείας, Γιώργο Χήνο, συνυπάρχουν επιστήμονες και τεχνοκράτες, αλλά και εγνωσμένης αξίας στελέχη της αγοράς και της επιχειρηματικότητας . Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που έχουν διακριθεί στον πολύ δύσκολο στίβο της ίδιας της κοινωνίας για την προσφορά τους σε συλλόγους, οργανώσεις και εθελοντικούς φορείς. Υπάρχουν άνεργοι και άνθρωποι του μεροκάματου και της δύσκολης βιοπάλης, νεότεροι που τώρα ξεδιπλώνουν τις επαγγελματικές αρετές στοχεύοντας τα όνειρά τους, αλλά και μεγαλύτεροι, που δεν το βάζουν κάτω και έχουν ακόμη διάθεση να προσφέρουν στους συμπολίτες τους.

Ευχαριστώ και τιμώ όλους τους ανθρώπους που αποφάσισαν να σταθούν δίπλα μου στον αγώνα για να αλλάξουμε τη Δυτική Ελλάδα. Στα πρόσωπά τους, εκπροσωπείται η κοινωνία μας και αντανακλώνται τα προβλήματα, αλλά και οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες που έχουμε. Είναι άνθρωποι με θετική σκέψη, με ενέργεια και με αποφασιστικότητα για αποτελεσματική δράση. Κοινός παρονομαστής όλων, οι έντιμες προθέσεις, όχι ως προσόν αλλά ως προαπαιτούμενο.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για να επικρατήσει το νέο. Και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φτιάξουμε τον τόπο μας».