Τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

22.9

Αλλαγή σκυτάλης έγινε σήμερα στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, καθώς αποχώρησε ο Ανδρέας Καστανιώτης, δίνοντας τη θέση του στον Γιώργο Καραγιάννη.

Ο απερχόμενος γραμματέας έκανε έναν απολογισμό της σχεδόν τριετούς παρουσίας του, εκτιμώντας ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Κατσανιώτης:

Σήμερα έκλεισε για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Δυόμισι περίπου χρόνια πριν, ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς, μου εμπιστεύτηκε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και μου ανέθεσε να διαχειριστώ την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Αρκεί να αναλογιστούμε πως περιέγραφαν την εικόνα της Ελλάδας, πριν από 2,5 χρόνια, οι διεθνείς εφημερίδες και τα περιοδικά. Σήμερα ανοίγει για μένα ένας νέος κύκλος. Επιστρέφω στην πραγματική οικονομία, εκεί από όπου προέρχομαι. Εκεί όπου ανήκω. Εύχομαι ο νέος Γενικός Γραμματέας να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, πολλαπλασιάζοντας τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Ευχαριστώ πολύ όλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε“.