Συνάντηση με φίλους – “Οι εκλογές τελείωσαν. Όλοι μαζί αρχίζουμε την προσπάθεια για το κοινό μας μέλλον”

Συνάντηση με φίλους – “Οι εκλογές τελείωσαν. Όλοι μαζί αρχίζουμε την προσπάθεια για το κοινό μας μέλλον”

«Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για τον τόπο μας, αλλά και για την παράταξή μας. Μαζί θα το ανοίξουμε. Και η σχέση μας, που ξεκίνησε πριν 8 μήνες, θα μεγαλώσει και θα βαθύνει ακόμα περισσότερο με την δική σας εμπιστοσύνη και την δική μου αδιάκοπη προσπάθεια για να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους» είπε ο Ανδρέας Κατσανιώτης προς τους πολίτες που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα «Σεμέλη» της Πάτρας και συναντήθηκαν μαζί του.

Επρόκειτο για την πρώτη μετεκλογική συνάντηση του νεοεκλεγέντος Βουλευτή με εκατοντάδες πολίτες του νομού. Ο κ. Κατσανιώτης δέχτηκε ευχές και ευχαρίστησε τους πολίτες για την στήριξή τους, διαβεβαιώνοντας ότι αντίστοιχες συναντήσεις θα επαναληφθούν και άλλες, πολλές φορές.

«Στόχος μου ήταν, είναι και θα είναι, να ακούω εγώ εσάς και όχι εσείς εμένα» τόνισε εκ νέου, καθώς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει προσωπικά με όλους τους παρευρισκόμενους και να συζητήσει μαζί τους για ζητήματα, τοπικού κυρίως, ενδιαφέροντος.

Ο κ. Κατσανιώτης μίλησε επίσης για ένα κρίσιμο σταυροδρόμι μπροστά στο οποίο βρίσκεται η χώρα, υπογραμμίζοντας την αξία που έχει για τον τόπο η κυριαρχία μίας σύγχρονης και ρεαλιστικής πολιτικής, που θα προτάσσει την αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις μας και την εξωστρέφεια. Να σημειωθεί ότι αντίστοιχες συναντήσεις με πολίτες, προγραμματίζει ο Ανδρέας Κατσανιώτης το επόμενο διάστημα, σε Αίγιο, Κ. Αχαΐα και Καλάβρυτα.