Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις

16.9

Ο βουλευτής Αχαΐας, Ανδρέας Κατσανιώτης, εκφράζει τις ευχές του προς τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του νομού που θα συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και υπογραμμίζει τα εξής:

«Κάθε μεγάλο ταξίδι ξεκινάει με το πρώτο βήμα. Εύχομαι ολόψυχα στις νέες και τους νέους που μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων κάνουν το πρώτο βήμα, όλη η ζωή τους να είναι ένα μεγάλο και γοητευτικό ταξίδι γνώσης και προόδου.

Οι νέοι άνθρωποι αυτού του τόπου είναι και αισθάνονται Έλληνες αλλά και πολίτες της Ευρώπης. Είναι εξωστρεφείς και θέλουν να κυνηγάνε τις κορυφές σε όλους τους τομείς. Αυτή η νιότη της αριστείας και της καινοτομίας αποτελεί το πολυτιμότερο κεφάλαιο της Ελλάδας.

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, όσοι έχουμε κοπιάσει και συμμετάσχει σε αυτές τις εξετάσεις νοιώθουμε το ίδιο σφίξιμο στο στομάχι. Και ξέρουμε τι είναι να διεκδικείς ένα καλύτερο μέλλον για σένα και για τους άλλους τριγύρω σου.

Στεκόμαστε στο πλευρό των νέων λοιπόν, ως συμπαραστάτες στον αγώνα τους. Κάθε νίκη τους, είναι δική τους επιτυχία και δική μας περηφάνια.»