Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών – «Σπουδαίο το έργο των πυροσβεστών παρ’όλες τις ελλείψεις και τα προβλήματα»

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών – «Σπουδαίο το έργο των πυροσβεστών παρ’όλες τις ελλείψεις και τα προβλήματα»

20.14

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών επισκέφθηκε ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο Βουλευτής συνομίλησε με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και με τους πυροσβέστες, όπου και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις και τα λειτουργικά προβλήματα του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ συνεχάρη τους πυροσβέστες για την άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες στα Συχαινά και στη Βούντενη.

Ο κ. Κατσανιώτης μετά την επίσκεψή του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών ανέφερε σε σχετική δήλωσή του «Το Πυροσβεστικό Σώμα, στηριζόμενο στην αυταπάρνηση των πυροσβεστών, παρέχει ασφάλεια και προστασία τόσο στους πολίτες και στις περιουσίες του, όσο και στο δασικό και φυσικό πλούτο της περιοχής μας και ευρύτερα της χώρας μας. Ωστόσο, οι σημαντικές ελλείψεις στον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και τα λειτουργικά προβλήματα, για τα οποία ενημερώθηκα από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πατρών έχει στο ενεργητικό της μεγάλες και επικίνδυνες μάχες που δόθηκαν κάτω από δυσμενείς συνθήκες. Η τελευταία πυρκαγιά που ξέσπασε πριν λίγες ημέρες στα Συχαινά και στη Βούντενη αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά, χάρη στην άμεση και συντονισμένη δράση του Πυροσβεστικού Σώματος Πατρών και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το έργο τους. Η έμπρακτή στήριξη και η άμεση επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν το Πυροσβεστικό Σώμα είναι το λιγότερο που οφείλει να πράξει η πολιτεία, για τους ανθρώπους που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για την προστασία των πολιτών.»