Κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου στο Αίγιο

Κοπή πίτας του πολιτικού γραφείου στο Αίγιο

«Η Ελλάδα αντιμετωπίζει ζήτημα ασφάλειας» τόνισε ο Ανδρέας Κατσανιώτης κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας του πολιτικού του γραφείου στο Αίγιο,το απόγευμα, της Κυριακής.

Ο βουλευτής Αχαΐας, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλ. Μέγαρης», εστίασε ιδιαίτερα στο μεγάλο ζήτημα του προσφυγικού, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ διαχειρίστηκε ευθύς εξαρχής με παντελώς ανεύθυνο τρόπο το ζήτημα και με τον ίδιο ανεύθυνο τρόπο εξακολουθεί να το αντιμετωπίζει, τρέχοντας πίσω από τις οδυνηρές εξελίξεις.

«Φοβάμαι για την χώρα» είπε ο κ. Κατσανιώτης, αιτιολογώντας πως «κανένας δεν ξέρει ακόμα ποια hotspot λειτουργούν ή θα λειτουργήσουν, πόσοι πρόσφυγες ή μετανάστες θα προωθούνται προς την Ευρώπη, εάν θα δημιουργηθούν χώροι φιλοξενίας και στην ηπειρωτική Ελλάδα – πρόσφατα ακούστηκε και η περιοχή της Αιγιάλειας ως υποψήφια για έναν τέτοιο χώρο – με ποιο τρόπο ακριβώς θα δρα η δύναμη του ΝΑΤΟ, τι συμβαίνει στα σύνορα με τα Σκόπια που λέγεται πως είναι ήδη κλειστά και πολλά άλλα ζητήματα, που παραμένουν θολά και αιδευκρίνιστα…».

Ο κ. Κατσανιώτης υπογράμμισε πως ούτε σε αυτό το μεγάλο εθνικό ζήτημα η κυβέρνηση έδειξε να διαθέτει καλά αντανακλαστικά και εκτίμησε: «Πολύ φοβάμαι πως εάν η διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους για το προσφυγικό είναι αντίστοιχη της διαπραγμάτευσης για την οικονομία, τότε τα χειρότερα είναι μπροστά μας».