Επίσκεψη Κωστή Χατζηδάκη στην Αχαΐα

Επίσκεψη Κωστή Χατζηδάκη στην Αχαΐα

19.7

Την Πάτρα και το Αίγιο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Κωστής Χατζηδάκης στο πλαίσιο των περιοδειών του κόμματος σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, με στελέχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας και πολιτευτές του Νομού, προκειμένου να συναντήσουν παραγωγικούς φορείς και να συνομιλήσουν με τους πολίτες της Αχαΐας για τα προβλήματά τους και τις πολιτικές εξελίξεις.

Ο κ. Χατζηδάκης και ο κ. Κατσανιώτης αρχικά είχαν συνάντηση με το Σύνδεσμο Εγκατεστημένων Επιχειρήσεων της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών, ενώ ακολούθως επισκέφθηκαν παραγωγικές μονάδες της ΒΙ.ΠΕ. Ο Βουλευτής Αχαΐας στη συνάντηση στα γραφεία της ΣΕΒΙΠΑ ανέφερε ότι «η καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης που οδήγησε στην επιβολή των capitalcontrolsγονάτισε την πραγματική οικονομία και έπληξε σημαντικά τις παραγωγικές μονάδες της χώρας μας. Η Κυβέρνηση Τσίπρα εγκλωβισμένη στις ιδεοληψίες της, δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να κατανοήσει ότι μέσα από την εξωστρέφεια και την ουσιαστική στήριξη της επιχειρηματικότητας και της επένδυσης θα έρθει η ασφαλής έξοδος από την κρίση και η ανάπτυξη για τη χώρα μας. Η επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά, με ένα κράτος που θα είναι αρωγός και όχι δυνάστης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.». Επίσης, είχαν συνάντηση με τη Διοίκηση του ΟΛΠΑ, για να ενημερωθούν για την πορεία του Οργανισμού και για τα έργα που εκτελούνται στη λιμενική ζώνη.

Στη συνέχεια, αναχώρησαν για το Αίγιο, όπου και συναντήθηκαν με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών. Επιπλέον, είχαν συνάντηση στο Επιμελητήριο με τον Εμπορικό Σύλλογο και επιχειρηματίες, όπου και συζήτησαν για τα προβλήματα που δημιούργησε στον κλάδο τους η πολιτική της παραιτηθείσας Κυβέρνησης.

Τέλος, ο κ. Χατζηδάκης μαζί με τον κ. Κατσανιώτη παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας στο Αίγιο, όπου έδωσαν το παρόν πλήθος κομματικών στελεχών και πολιτών, δημιουργώντας ένα θερμό κλίμα και εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές.

Ο Βουλευτής Αχαΐας στον χαιρετισμό που απηύθυνε στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου Αιγίου ανέφερε «Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σταθερή, συμπαγής και αξιόπιστη πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και τη σταθερότητα και να προχωρήσει σε συναινέσεις και συνεργασίες για το συμφέρον της χώρας. Η Αιγιάλεια σήμερα στέλνει μήνυμα νίκης. Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζει. Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα μέχρι και την Κυριακή των Εκλογών και θα νικήσουμε, χαράζοντας μια νέα πορεία. Ξέρουμε, θέλουμε και μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά.»