Συνάντηση στη Βουλή με ομάδα του 1ου Λυκείου Πατρών

Συνάντηση στη Βουλή με ομάδα του 1ου Λυκείου Πατρών

19.6

Με ομάδα μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικών του 1ου Γενικού Λυκείου Πατρών είχε την ευκαιρία να συναντηθεί σήμερα το πρωί στο κτίριο του Κοινοβουλίου ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Υποδεχόμενος μία ακόμα αντιπροσωπεία από την εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας, ο κ. Κατσανιώτης χαρακτήρισε άξια επαίνων την πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και μαθητών, σημειώνοντας την σημασία της λειτουργίας του Κοινοβουλίου για την ίδια την δημοκρατία, ιδιαίτερα σε εποχές όπου επιχειρείται μία ισοπεδωτική απαξίωση της πολιτικής, είτε από άγνοια, είτε από σκοπιμότητα.

Ο κ. Κατσανιώτης μετέφερε σε εκπαιδευτικούς και μαθητές προσωπικές εμπειρίες από τη θητεία του στη Βουλή, απάντησε σε ερωτήσεις και είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί εκ νέου από την ομάδα του 1ου Λυκείου τα πολλαπλά προβλήματα και τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν σήμερα τα σχολεία και τα παιδιά.

Ευχόμενος καλή πρόοδο σε όλες και όλους, ο βουλευτής Αχαΐας ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους για την Πάτρα, τονίζοντας πως είναι πάντα στη διάθεση του σχολείου, των μαθητών και των εκπαιδευτικών του.