Δήλωση με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών στην Αχαΐα – “Ένας ακόμα περαστικός ήρθε και έφυγε”

Δήλωση με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών στην Αχαΐα – “Ένας ακόμα περαστικός ήρθε και έφυγε”

Ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος (Δ) και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης (Α) συμμετέχουν σε ενημέρωση των συνδέσμων Τύπου των υπουργείων  στη Γενική Γραμματεία Τύπου, Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

“Ένα ακόμα ανέξοδο κυβερνητικό σόου τελείωσε και ένας ακόμα… περαστικός ήρθε και έφυγε από την Πάτρα.

Ο υπόλογος υπουργός Υποδομών έφτασε στην περιοχή μας για να διαφημίσει ως δικά του τα έργα που οι κυβερνήσεις της ΝΔ προγραμμάτισαν και υλοποίησαν, κόμισε δήθεν τρεις προτάσεις για τη διέλευση του τρένου από την Πάτρα χωρίς το παραμικρό χρονοδιάγραμμα και μοίρασε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Ας πάει και αυτός στο καλό, όπως και οι άλλοι συνάδελφοί του, όσοι ήρθαν και όσοι ακόμα έρθουν,  υλοποιώντας το κομματικό και προεκλογικό τους καθήκον.

Η περιοχή μας δεν περιμένει τίποτα από αυτούς. Απέδειξαν μόνο το μέγεθος της άγνοιας, της ανικανότητας, αλλά και της αλαζονείας που κυριαρχεί στους «μικρούς» όταν καταλαμβάνουν «μεγάλες» θέσεις.

Ο κ. Σπίρτζης και η κυβέρνησή του, εκπροσωπούν το παλιό. Προέρχονται άλλωστε από το παλιό. Το αποκρουστικό πρόσωπο της πολιτικής που καταδικάστηκε από τους Έλληνες, αλλά με το προσωπείο του «νέου» επανήλθε για λίγο στο προσκήνιο. Όχι για πολύ ακόμα όμως. Σύντομα θα είναι και πάλι παρελθόν…”