Χαιρετισμός στην περιφερειακή συνδιάσκεψη για την Υγεία της ΝΔ – «Πρώτιστο μέλημα η πρόσβαση όλων των πολιτών σε καλές υπηρεσίες Υγείας»

Χαιρετισμός στην περιφερειακή συνδιάσκεψη για την Υγεία της ΝΔ – «Πρώτιστο μέλημα η πρόσβαση όλων των πολιτών σε καλές υπηρεσίες Υγείας»

14.8

Την ανάγκη «να τελειώσουν οι παλιές συζητήσεις περί δημόσιας ή ιδιωτικής υγείας και να αναζητηθούν οι βέλτιστες πρακτικές για την πρόσβαση όλων των πολιτών σε καλές υπηρεσίες υγείας» υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, κατά τον χαιρετισμό του στην περιφερειακή συνδιάσκεψη για την Υγεία, που διοργάνωσε το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάτρα ο Τομέας Υγείας της ΝΔ σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ Αχαΐας.

Ο κ. Κατσανιώτης σημείωσε πως το πρώτιστο που έχει αλλάξει στα χρόνια της κρίσης, είναι ότι έχει αλλάξει καθοριστικά ο τρόπος πρόσβασης των πολιτών στις δομές υγείας σε σύγκριση με τις παλαιότερες εποχές και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υγείας, με στόχο την πρόσβαση των πολιτών σε καλές υπηρεσίες.

Επίσης, τόνισε ότι δεν καθώς δεν αρκεί πλέον η καταγραφή των προβλημάτων και των χρόνιων αρρυθμιών, αλλά η κοινωνία απαιτεί λύσεις, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο της Υγείας, οφείλουν να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις, ενισχύοντας και συμπληρώνοντας την κυβερνητική πρόταση του κόμματος. «Η Ελλάδα σήμερα δεν χρειάζεται τακτοποίηση. Χρειάζεται ανατροπές. Ας πούμε όλοι τι θέλουμε λοιπόν και ας μετρηθούμε αύριο για την ικανότητά μας να κάνουμε πράξη τα θέλω μας. Η κοινωνία απαιτεί από εμάς αλλαγές και μετρήσιμα αποτελέσματα» σημείωσε.

Με την ευκαιρία και της 50ετούς επετείου από τη δικτατορία της 21ης Απριλίου 1967, ο κ. Κατσανιώτης κατέληξε τονίζοντας πως «η δικτατορία ήρθε ως αποτέλεσμα μίας εποχής που απαξιώθηκε έντονα η πολιτική. Χρέος μας απέναντι στην ιστορία και στη χώρα είναι λοιπόν να σηκώσουμε ψηλά την πολιτική. Και αυτό γίνεται με ρεαλισμό, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα απέναντι στις ανάγκες των πολιτών και της χώρας».