Αγιασμός στο πολιτικό γραφείο του Αιγίου

Αγιασμός στο πολιτικό γραφείο του Αιγίου

16.4

Παρουσία του αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, τελέστηκε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 στο Αίγιο, αγιασμός στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Αχαΐας ΝΔ Ανδρέα Κατσανιώτη, μετά από πρωτοβουλία του ιδίου και συνεργατών του.

Ο τ. υπουργός, στη σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε  στα 43 χρόνια της παράταξης και στην προσφορά της στην πατρίδα, κάνοντας μνεία σε όλους τους αρχηγούς και όσους διατέλεσαν πρωθυπουργοί. Ο κ. Κακλαμάνης,  επανέλαβε αρκετές φορές ότι «η παράταξη πρέπει να ξαναφέρει κοντά της, αυτούς που κάποτε έφυγαν», καλώντας σε συστράτευση για απομάκρυνση της σημερινής επικίνδυνης κυβέρνησης και επάνοδο στην εξουσία, χωρίς λάθη του παρελθόντος, αλλά με σχέδιο εξόδου της χώρας από την βαθιά πολύπλευρη κρίση. 

«Είμαστε θεματοφύλακες αξιών και αρχών σε θέματα του έθνους, της πατρίδας, της θρησκείας», είπε ο οικοδεσπότης βουλευτής, που ταύτισε την Κυβέρνηση με τη διάλυση της κοινωνίας, σε πολλές της εκφάνσεις.

Μεταξύ άλλων, παρόντες ήσαν, ο τ. δήμαρχος Αιγίου Αποστόλης Καραφωτιάς, οι αντιδήμαρχοι Αιγιάλειας Βασίλης Γ. Χριστόπουλος και Γιώργος Γιοβάς, οι αυτοδιοικητικοί Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, Βασίλειος Θ. Χριστόπουλος, Χρήστος Γούτος, Πάνος Γιαννούλης, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, Νικόλαος Θανασούλιας, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης και της Τοπικής ΝΔ Βασίλης Σταθακάρος κ.ά.