Δήλωση για τους πλειστηριασμούς

Δήλωση για τους πλειστηριασμούς

14.9

Ο Ανδρέας Κατσανιώτης αναφέρει: «O ΣΥΡΙΖΑ, με συνθήματα τύπου «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» και με ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής, ως αντιπολίτευση εμπόδισε στην εύρεση μίας βιώσιμης και κοινωνικά δίκαιης λύσης στο ζήτημα των κόκκινων τραπεζικών δανείων και των πλειστηριασμών.

Τώρα όμως, ως κυβέρνηση, υιοθετεί τα πιο ακραία μέτρα εις βάρος των οφειλετών, οι οποίοι δεν έχουν πλέον καμία προστασία, αλλά και εις βάρος όσων κινητοποιούνται κατά των πλειστηριασμών.

Και ναι μεν αυτό, πολιτικά, μόνο ως Νέμεσις μπορεί να εκληφθεί  για ένα κόμμα που χωρίς καμία αιδώ κορόιδεψε τους πάντες, πλην όμως συμπαρασύρει σε μία ακόμα τραγωδία την ελληνική κοινωνία, διαμορφώνοντας  παράλληλα συνθήκες κοινωνικής αναστάτωσης.

Είναι βέβαιο πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ υπογράφει τον πολιτικό της επίλογο. Είναι επίσης βέβαιο, πως μία μεγάλη αλλαγή είναι απολύτως αναγκαία για την χώρα. Οι Έλληνες πρέπει να αποκτήσουν ξανά την ελπίδα και την αυτοπεποίθησή τους. Και αυτό θα γίνει μόνο με αλήθεια και κοινωνική δικαιοσύνη, δηλαδή αξίες άγνωστες για τη σημερινή συγκυβέρνηση».