Επίσκεψη Κατσανιώτη στο στρατόπεδο ΚΕΤχ – «Η τρίτη πόλη της χώρας πρέπει να αποκτήσει Επιχειρησιακό Κέντρο για Σώματα Ασφαλείας»

Επίσκεψη Κατσανιώτη στο στρατόπεδο ΚΕΤχ – «Η τρίτη πόλη της χώρας πρέπει να αποκτήσει Επιχειρησιακό Κέντρο για Σώματα Ασφαλείας»

«Η Πάτρα δικαιούται ένα σύγχρονο αστυνομικό μέγαρο και η τοπική αστυνομία δικαιούται έναν χώρο, ικανό να εξυπηρετήσει τις επιχειρησιακές ανάγκες της» υπογράμμισε ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, επισκεπτόμενος σήμερα το πρωί, τον χώρο του ΚΕΤΧ, στον οποίο ο ίδιος έχει προτείνει να στεγαστεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ο κ. Κατσανιώτης συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΚΕΤΧ και περιηγήθηκε στον χώρο όπου εδώ και πολλά χρόνια είχε συζητηθεί – χωρίς να καρποφορήσει – η δημιουργία του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας και ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία του νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Όπως σημειώνει ο βουλευτής, η συγκεκριμένη πρόταση συγκεντρώνει πολλά θετικά στοιχεία, δεδομένου ότι απεμπλέκει την αστυνομία από την ανάγκη αναζήτησης άλλων χώρων στους οποίους εδώ και πολλά χρόνια έχουν δημιουργηθεί εμπλοκές , θα αναβαθμίσει σημαντικά την νοτιοανατολική περιοχή της Πάτρας, αλλά και θα παρέχει στην Αστυνομία έναν άρτιο και ικανό χώρο για την ανάπτυξη των υπηρεσιών τους, σε απόσταση «αναπνοής» από το κέντρο της αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και διοικητικό κέντρο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας πρέπει να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ισχυρό επιχειρησιακό κέντρο για τα Σώματα Ασφαλείας. Η πολύχρονη καθυστέρηση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Και γι’ αυτό οφείλουμε να κινητοποιηθούμε προς την κατεύθυνση επίλυσης του ζητήματος, το ταχύτερο δυνατό» πρόσθεσε ο κ. Κατσανιώτης.