Χαιρετισμός στην παρουσίαση του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια

Χαιρετισμός στην παρουσίαση του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια

ΥΠΕΞ-ΔΡΑΣΕΙΣ-17

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης παρευρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση του Δικτύου Ποιότητας Οινοξένεια, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στο “Πολύκεντρο” Συνεδριακό Κέντρο του Αιγίου.

Ο κ. Κατσανιώτης κατά την παρουσία του, απηύθυνε χαιρετισμό αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει “οι δράσεις που γίνονται από εδώ πρέπει να έχουμε μια συνεργασία για να τα περνάμε στα ξένα μέσα”. Ενώ παράλληλα σημείωσε ότι “για πρώτη φορά έχουμε την τύχη η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας να υλοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα προβολής του Οίνου της περιοχής μας στην Ιαπωνία και την Κορέα”.

Ακόμα πρότεινε ότι “θα πρέπει συντεταγμένα να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια έτσι ώστε οι αναβαθμίδες της Αιγιάλειας να γίνουν ένα μνημείο της UNESCO. Είναι μοναδικό και σπουδαίο αυτό το μικροκλίμα, αυτός ο τρόπος καλλιέργειας μας κάνει μοναδικούς”.

Κλείνοντας, επισήμανε ότι “τα Οινοξένεια πρέπει να γίνουν το σημείο προβολής της περιοχής. Πρέπει να δοκιμάζει την Αιγιάλεια, όλη η Ελλάδα”.