Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και Υγείας, που διοργανώνει η Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ (Λυών, 9.2.2022)

Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Ανδρέα Κατσανιώτη, στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και Υγείας, που διοργανώνει η Γαλλική Προεδρία
του Συμβουλίου της ΕΕ (Λυών, 9.2.2022)

ΥΠΕΞ-ΔΡΑΣΕΙΣ-29

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, θα μεταβεί σήμερα, Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στη Λυών, όπου θα εκπροσωπήσει τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και Υγείας των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διοργανώνει η Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. Οι εργασίες θα εστιάσουν στην ανάπτυξη μίας ευρωπαϊκής πολιτικής υγείας και στον συντονισμό των κρατών μελών για τη διαχείριση της πανδημίας.

Επ’ ευκαιρία της παραμονής του στη Νότια Γαλλία,  την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός θα έχει σειρά επαφών με φορείς της Ελληνικής κοινότητας της Λυών. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στη Μασσαλία όπου, την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, θα συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων της Ελληνικής Ομογένειας, καθώς και με τον Δήμαρχο της πόλης.