Ομιλία σε εκδήλωση της «Αυτοδικοικητικής προοπτικής»

Ομιλία σε εκδήλωση της «Αυτοδικοικητικής προοπτικής»

24.7

Τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Α. Κατσανιώτης, σε ομιλία του στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η ανεξάρτητη κίνηση «Αυτοδικοικητική προοπτική».

Ο κ. Κατσανιώτης επισήμανε ότι ο αυριανός περιφερειάρχης θα σφραγίσει τη μοίρα της Δυτικής Ελλάδας, εξηγώντας ότι στη νέα στρατηγική της ΕΕ οι περιφέρειες αποκτούν ισχυρό ρόλο. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να διαμορφώσει πολιτικές που θα εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαίτερες ανάγκες και χαρακτηριστικά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κύριος στόχος του, όπως είπε είναι να γίνει ο τόπος ανταγωνιστικός, αντλώντας τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς πόρους, δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη, κερδίζοντας τουρισμό και προβάλλοντας την εικόνα του με σύγχρονους όρους.

Ο κ. Κατσανιώτης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σκοπεύω να δοθώ στη μάχη για την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας με όλο μου τον εαυτό, με μεγάλο κέφι και με ανεξάντλητη αισιοδοξία. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνάμεών μου και να αφιερωθώ αποκλειστικά στο πώς θα φέρουμε την περιφέρειά μας στη θέση που πρέπει να είναι. Στο πώς θα δημιουργήσουμε μία εικόνα θετική για τον τόπο μας που να μας κάνει όλους περήφανους. Μπήκα στον αγώνα αυτό με πλήρη συνείδηση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνω και με κίνητρο τη μεγάλη αγάπη που έχω για τον τόπο αυτό από τον οποίο προέρχομαι. Για τους ανθρώπους του, με τους οποίους με συνδέουν κοινά βιώματα, αξίες και αρχές».