Στον Πύργο Ηλείας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Στον Πύργο Ηλείας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

Ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Πύργο Ηλείας για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821.

Ο κ. Κατσανιώτης παρέστη στην δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Αθανάσιο στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Γερμανός, στην συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων και αμέσως μετά παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην οδό Μανωλοπούλου.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε:  «Το 1821 οι πρόγονοί μας ξεκίνησαν τον αγώνα τους για την απελευθέρωση της πατρίδας μην υπολογίζοντας κινδύνους, κακουχίες και έναν εχθρό τεράστιο και αμείλικτο.

Σήμερα καλούμαστε εμείς στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησε τότε ο τεράστιος αυτός αγώνας, να αγωνιστούμε ξανά για τη χώρα μας, για να της χαρίσουμε την πραγματική ελευθερία, που σημαίνει αυτοδυναμία, που σημαίνει βιώσιμη ανάπτυξη, που σημαίνει δουλειές για όλους. Γιατί ελευθερία με χρήματα δανεικά δεν νοείται. Ας εργαστούμε όλοι μαζί για το στόχο αυτό για να δικαιώσουμε τα ιδανικά που οδήγησαν τους προγόνους μας σε αυτή τη μεγάλη στιγμή».