Ανακοίνωση σχετικά με την για Ολυμπία Οδό

Ανακοίνωση σχετικά με την για Ολυμπία Οδό

Ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος (Δ) και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης (Α) συμμετέχουν σε ενημέρωση των συνδέσμων Τύπου των υπουργείων  στη Γενική Γραμματεία Τύπου, Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2014. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

«Ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει την Παρασκευή ένα  τμήμα του αυτοκινητόδρομου που ξεκίνησε η κυβέρνηση Καραμανλή και επανεκκίνησε η κυβέρνηση Σαμαρά.

Επί της ουσίας κάνει μία… πρόβα εγκαινίων σε ένα μικρό κομμάτι του δρόμου, γνωρίζοντας μάλλον πως δεν θα είναι αυτός που θα κάνει και τα εγκαίνια του ολοκληρωμένου έργου.

Έστω και έτσι, τον καλωσορίζουμε στην… εποχή των έργων παραχώρησης και στην αποδοχή της ορθής πολιτικής της ΝΔ για την ανάπτυξη της περιφερειακής  Ελλάδας. Ο πρωθυπουργός γκρεμίζει με τα χέρια του μία ακόμα αυταπάτη του και αυταπάτη του ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύοντας το ποιος έλεγε αλήθειες και ποιος ψέματα στους πολίτες.

Οφείλουμε να του θυμίσουμε ωστόσο ότι η πολιτική της δικής του κυβέρνησης καθυστέρησε εκ νέου το έργο και ανέβασε τον λογαριασμό για τους πολίτες, κάτι που όλοι σύντομα θα αντιληφθούν και στο ύψος των διοδίων.

Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψής του, να τον προσκαλέσουμε και στην Πατρών – Πύργου για να δει από κοντά και τα… έργα των ημερών ΣΥΡΙΖΑ, έναν δρόμο στον οποίο δεν έχει πέσει ακόμα ούτε ένα μέτρο άσφαλτο λόγω των επιλογών Σπίρτζη και της κατάτμησης του έργου σε χωριστές εργολαβίες, όσες εκ των οποίων έχουν δημοπρατηθεί μέχρι σήμερα έχει κερδίσει ο κουμπάρος του…».