Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Πάτρα

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Νίκου Παππά στην Πάτρα

16.9

Ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης, για την επίσκεψη του Νίκου Παππά, στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Αχαΐας τονίζει:  «Η προεκλογική περιοδεία του «κολλητού» του κ. Τσίπρα στην Πάτρα ολοκληρώθηκε. Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά δεν περιείχε τις μεγαλόστομες υποσχέσεις του Πρωθυπουργού στην τελευταία προεκλογική του επίσκεψη και ομιλία στην πόλη, παρά μόνο γενικόλογα και «κουρεμένες» ελπίδες.

Ας θυμίσουμε λοιπόν στον κ. Παππά ότι ο κ. Τσίπρας μιλούσε για νότια χάραξη της Πατρών – Πύργου, για υπογειοποίηση του τρένου και για νέο εμπορικό λιμάνι στην Πάτρα. Ας θυμίσουμε επίσης στον αρχιτέκτονα της νέας διαπλοκής στον μηντιακό χώρο, ότι ο εκλεκτός της κυβέρνησης εργολάβος και παραλίγο καναλάρχης, κ. Καλογρίτσας, δεν έχει ρίξει ούτε ένα κυβικό τσιμέντου στην Πατρών – Πύργου.

Ας θυμίσουμε στον «ισχυρό άνδρα» της κυβέρνησης, ότι αυτή η κυβέρνηση κατήργησε τον Πόλο Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας και κατά συνέπεια, οι αόριστες αναφορές του περί «τεχνολογικής πρωτεύουσας» αποτελούν… λευκή σελίδα. Δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει ότι η «silicon valley» δεν είναι ένα θεωρητικό σχέδιο κομματικής εκμετάλλευσης, αλλά ένα κέντρο όπου η τεχνολογία και η καινοτομία συναντάει την επιχειρηματικότητα.

Στο καλό να πάει λοιπόν ο κ. Παππάς. Επιτέλεσε το προεκλογικό κομματικό καθήκον του. Αλλά, ποιος τον πιστεύει πια; Kαι ποιος μπορεί να συνεχίσει να εμπιστεύεται μία κυβέρνηση ψεμάτων και αυταπατών, που μόνο δεινά και συμφορές συσσωρεύει στην πραγματική κοινωνία και οικονομία; Δυστυχώς για τον ίδιο, η πραγματικότητα δεν είναι η δική του… τηλεοπτική πραγματικότητα που έτσι κι αλλιώς ναυάγησε, όπως θα ναυαγήσει και η κυβέρνησή του».