Δήλωση μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – “Ο κομματικός περιφερειάρχης του χθες το παίζει σήμερα υπερκομματικός”

Δήλωση μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου – “Ο κομματικός περιφερειάρχης του χθες το παίζει σήμερα υπερκομματικός”

14.14

Συζητήθηκε στη Βουλή  μετά από αλλεπάλληλες αναβολές, η επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη με θέμα “Προβλήματα στον καταυλισμό Ρομά στο Ριγανόκαμπο τη Πάτρας” με αφορμή τη σύλληψη του δολοφόνου του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, το Νοέμβριο του 2017.

H δήλωση του βουλευτή Αχαΐας μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

«Δεν περιμέναμε τίποτα νέο από έναν πολιτικό που εκπροσωπεί το παλιό. Γι’ αυτό, αφού ο κ. Κατσιφάρας εξαργύρωσε την κομματική του καταγωγή με πολύχρονη θητεία σε βουλευτικά και υπουργικά έδρανα, έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό του κ. Τσίπρα. Ο κομματικός Περιφερειάρχης του χθες σήμερα το παίζει υπερκομματικός . Δικαίωμά του. Δικαίωμα και των πολιτών όμως να τον κρίνουν και να αντιληφθούν πλέον την πλήρη ανεπάρκεια και αδυναμία του να συμπλεύσει με το σήμερα και το αύριο της Δυτικής Ελλάδας».

Αυτά αναφέρει ο βουλευτής Αχαΐας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, Ανδρέας Κατσανιώτης, μία μέρα μετά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα το κυβερνητικό συνέδριο στην Πάτρα, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συμβουλίου, ο κ. Κατσανιώτης υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Κατσιφάρας επέλεξε να συνδέσει την φερεγγυότητά του με την ανύπαρκτη φερεγγυότητα της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα και αυτό θα τον συνοδεύει πάντα».

Επιπλέον, χαρακτήρισε «έκθεση ιδεών» όσα ανέφερε ο Περιφερειάρχης ως αποτίμηση του κυβερνητικού συνεδρίου, ενώ τόνισε ότι ως εκπρόσωπος του χθες δεν αντέχει την διαφορετική άποψη και επί τρία χρόνια οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν μεταδίδονται on line, με τον Περιφερειάρχη να αρνείται ότι οι νέες τεχνολογίες ωφελούν τη δημοκρατία επειδή δεν ωφελούν τη δική του εικόνα.