Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Θ. Πλέυρη για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πάτρας

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Θ. Πλέυρη για το νέο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πάτρας

ΥΠΕΞ-ΔΡΑΣΕΙΣ-9

Με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη συναντήθηκε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Κατσανιώτης προκειμένου να συζητήσουν την περαιτέρω ενίσχυση των δομών υγείας της Αχαΐας. 

Μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Κατσανιώτης και Πλεύρης συζήτησαν την προοπτική  δημιουργίας ενός σύγχρονου  Νοσοκομείου Παίδων στη  Δυτική Ελλάδα,  με έδρα την Πάτρα. 

Μετά την συνάντηση ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε: 

«Η Ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο και ισχυρή βούληση για την περαιτέρω  ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Με τον Υπουργό Υγείας συζητήσαμε την προοπτική  δημιουργίας νέου παιδιατρικού νοσοκομείου στην Πάτρα που θα εξυπηρετεί το σύνολο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Παράλληλα συμφωνήσαμε για την ενίσχυση των υπαρχόντων δομών Υγείας στην Αχαΐα σε επίπεδο εξοπλισμού και υγειονομικού προσωπικού. Σας θυμίζω ότι πριν από λίγες ημέρες ήμουν στο Υπουργείο Υποδομών με τον αρμόδιο Υπουργό Κώστα Καραμανλή για την υπογραφή της σύμβασης ενεργειακής αναβάθμισης του πανεπιστημιακού μας νοσοκομείου στο Ρίο. Προχωράμε δυναμικά για την υλοποίηση όλων των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας» .