Υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και κυβερνητικού κλιμακίου στην Αχαΐα. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι δίπλα στους πολίτες, κατανοώντας και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα – 22/11/2022

Υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και κυβερνητικού κλιμακίου στην Αχαΐα. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι δίπλα στους πολίτες, κατανοώντας και αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα. 

Για πρώτη φορά, ένας πρωθυπουργός μαζί με το υπουργικό συμβούλιο επισκέπτονται την Αχαΐα με κωδικοποιημένο το σύνολο των έργων στην περιοχή. Το όραμα μιας Πάτρας και μιας Αχαΐας που θα συναντήσει και πάλι το δυναμικό και αναπτυξιακό μέλλον που της αξίζει, έχει ξεκινήσει ήδη να το διαμορφώνει η σημερινή κυβέρνηση με ένα μεγάλο πρόγραμμα έργων, ύψους 3,8 δις. Για πρώτη φορά, ένας πρωθυπουργός και μία κυβέρνηση, συζητάνε με φορείς, βελτιώνουν και ενισχύουν τους υπάρχοντες σχεδιασμούς.

 

Η Αχαΐα κερδίζει όσα δικαιούται και για πολλά χρόνια στερήθηκε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δίνουν στον τόπο μας αυτά που πάντα άξιζε αλλά δεν είχε. Το έργα είναι πραγματικά. Οι συμπολίτες μας μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν. Μεταξύ των έργων που ανακοινώθηκαν στην παρουσίαση του ολοκληρωμένου σχεδίου για την Αχαΐα και η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» διυλιστηρίου στον ποταμό Σελινούντα και υδροδότηση της Αιγιαλείας.

 

Ενημερωτικό σημείωμα για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε έργα υποδομών στην Αχαΐα | Ο Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας (primeminister.gr)