Ολοκλήρωση συναντήσεων με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες

Ολοκλήρωση συναντήσεων με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες

Τέσσερις συναντήσεις με κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που εκπροσωπούν ισάριθμους κεντρικούς «πυλώνες» της πολιτικής της ΝΔ, διοργάνωσε και ολοκλήρωσε ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσανιώτης, τις προηγούμενες μέρες συναντήθηκε με εκπροσώπους των συνταξιούχων, στο πρόσωπο των οποίων αντανακλάται η μεγάλη προσπάθεια που έγινε την τελευταία 4ετία για ανάκτηση των άδικων περικοπών που υπέστησαν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για την ανασύσταση ενός σύγχρονου και δίκαιου κοινωνικού κράτους.

Επίσης, συναντήθηκε με εκπροσώπους του κλάδου της Υγείας, που ήσαν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της περιόδου της πανδημίας, αλλά και οι πιο άμεσοι «σύμμαχοι» στην προσπάθεια της ΝΔ κατά την επόμενη 4ετία να αναγεννήσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, με εκπαιδευτικούς που εκπροσωπούν την Ελλάδα της νέας γενιάς και του «αύριο» της χώρας, καθώς επίσης και με στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας, «τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ασφάλειας, χωρίς την οποία δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα και Δημοκρατία», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων, ο κ. Κατσανιώτης τόνισε πως οι κάλπες της 21ης Μαΐου πρέπει να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα «συνέχειας και συνέπειας», ακυρώνοντας κάθε ενδεχόμενο νέων πειραματισμών σε βάρος της εθνικής οικονομίας και της ελληνικής κοινωνίας, αλλά και κάθε σενάριο δημιουργίας μίας «θολής» κυβέρνησης πολλών ιδεολογικών αποχρώσεων και δύσκολων ισορροπιών.

Ακόμα, σε προσωπικό επίπεδο, ζήτησε τη στήριξη στις εκλογές, προκειμένου να συνεχίσει να έχει η Αχαΐα ισχυρή εκπροσώπηση στα κέντρα εξουσίας.