Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω αυτό το Νομοσχέδιο

Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω αυτό το Νομοσχέδιο

Στην εκπομπή Metropolis και τη δημοσιογράφο Λινα Μπάστα μίλησε για ακόμη μια φορά ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός κ. Ανδρέας Κατσανιώτης.

Ο κ. Κατσανιώτης σχολίασε θετικά την συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τη 15μελή αντιπροσωπεία των αγροτών, αναφέροντας ότι “η Κυβέρνηση έχει ανοιχτά αυτιά και πόρτες. Ως Κυβέρνηση θεωρούμε ότι οι αγρότες είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης της χώρας και της περιφερειακής ανάπτυξης της Πατρίδας μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της χώρας αφενός και των παρεμβάσεών μας στην ΕΕ αφετέρου, ώστε να μπορούν με αξιοπρέπεια να ζουν, να παράγουν και να μπορούν να κρατάνε τη διατροφική επάρκεια της χώρας σε υψηλά επίπεδα“.

Στη συνέχεια, ερωτήθηκε για το υπό ψήφιση Νομοσχέδιο για την Ισότητα στον Γάμο. Υποστηρίζοντας πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, δηλώνοντας ότι “Πραγματικά ανατρέπει όλες τις παραδοσιακές αξίες και αρχές που είχαμε στην Ευρώπη. Αυτό που πραγματικά που το βλέπουμε είναι μια προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων της επικοινωνίας, ανθρώπων του lifestyle, ανθρώπων που χρησιμοποιούν σύγχρονα εργαλεία, να μας πείσουν ότι αυτό είναι το σωστό, ότι ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια είναι σωστό και ότι όλοι όσοι διαφωνούμε έχουν δεύτερες σκέψεις” συμπληρώνοντας ότι “ένα είναι το σημαντικό, είναι η συνείδηση και η εικόνα που έχουν άλλοι για εσένα. Η εικόνα που έχουν άλλοι για εσένα αφορά τρίτους, η συνείδηση αφορά τον εαυτό σου και εμένα η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω αυτό το Νομοσχέδιο“.