Στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στην Πάτρα

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ στην Πάτρα

Ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης βρέθηκε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στην Πάτρα, όπου συμμετείχε στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας. Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας.

Παράλληλα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας εγκαινίασε την πρώτη έκθεση φωτογραφιών από τη ζωή και τη δράση της οργάνωσης στην Αχαΐα.

Ο κ. Κατσανιώτης στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε ότι: “τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας που φέτος έχουμε την ευτυχία να γιορτάζουμε, δεν είναι γιορτή, είναι περισυλλογή. Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να κυριαρχήσει 50 χρόνια στο πολιτικό προσκήνιο από την ιδεολογία της“. Ενώ σημείωσε ότι “το μεγάλο πρόβλημα της εποχής, εκτός από τον λαϊκισμό, είναι και η αποϊδεολογικοποίηση“. Ενώ απευθυνόμενος στον προσκεκλημένο Υπουργό ανέφερε ότι είναι “ένας πολιτικός που πραγματικά με σεβασμό στην ιδεολογία του, αλλά με ήπιο λόγο, με αποτελεσματικότητα, με ματιά που στο Υπουργείο Εξωτερικών σας θαυμάσαμε όλοι, με λόγο ειλικρινή και ευθύ, τιμάτε την παράταξη”. Τέλος ευχαρίστησε τον κ. Δένδια που είναι “από την αρχή στην παράταξη, που δίνει ένα παράδειγμα συνέπειας και υπευθυνότητας”.