Στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

 

Ο κ. Κατσανιώτης παρακολούθησε την Παρασκευή 5 Απριλίου την εναρκτήρια ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Πλατεία του Ζαππείου Μεγάρου, έχοντας παράλληλα τη χαρά να συναντήσει φίλους, μέλη και υποστηρικτές του κόμματος από την

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, ο κ. Κατσανιώτης επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρου του Συνεδρίου και συνομίλησε με Συνέδρους και Παρατηρητές, ενώ παρακολούθησε σειρά ομιλιών και τοποθετήσεων.

Τέλος, την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, ο κ. Κατσανιώτης παρακολούθησε τις ομιλίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Κατσανιώτης με την ολοκλήρωση του 15ου Συνεδρίου δήλωσε:

“Η παράταξη είναι κυρίαρχη 50 χρόνια γιατί πάνω στη βάση των ιδεών και των αξιών της μπολιάστηκε με τις κατά καιρούς ευρωπαϊκές και παγκόσμιες τάσεις της συντηρητικής παράταξης. Από τον αναβαθμισμένο ρόλο του κράτους επί Κωσταντίνου Καραμανλή τη δεκαετία του 1970, μέχρι τις φιλελεύθερες επιρροές του Ρήγκαν και της Θάτσερ.

Σήμερα μπροστά στο νέο ευρωπαϊκό ιδεολογικό σταυροδρόμι σίγουρα η παράταξη θα ακολουθήσει την σημερινή ευρωπαϊκή τάση. Θα γυρίσει στις πατριωτικές εθνικές αξίες της στην οικονομία και στη κοινωνία. Με ισχυρό εθνικό αφήγημα σε έναν ρευστό κόσμο. Γιατί πάντα θα είμαστε η σύγχρονη κεντροδεξιά που θα υπηρετεί το τόπο.”